Ulasan Buku Lotto Black

lotto

Penulisan tinjauan Buku Hitam Lotto menyebabkan saya membuat kajian yang tekun mengenai kaedah baru yang menarik ini. Ia bermula apabila seorang profesor matematik Oklahoma menggunakan pengetahuannya mengenai analisis matematik untuk membuat strategi, metodologi jika anda mahu, yang membolehkannya memenangi loteri setiap kali dia bermain! Buktinya ada dalam puding, seperti yang mereka katakan, dan oleh itu dia telah menjadi masalah rekod umum di Oklahoma yang boleh disahkan oleh sesiapa sahaja, bahawa dia memang telah menjadi pemenang beberapa kali, dan bahawa dia sekarang menjadi jutawan untuk tunjukkan untuk itu.

Manusia sangat tertarik dengan strategi perjudian. Perjudian sudah ada sejak ada manusia,  APK 918Kiss2 2021 oleh itu minatnya bukanlah sesuatu yang baru, dan bahkan disebut dalam Alkitab, rujukan yang paling terkenal adalah “Mereka berpisah pakaian saya di antara mereka, dan pada pakaian saya mereka membuang banyak.”

Undang-undang kebarangkalian membingungkan dan sangat teknikal, terutama ketika bekerja dengan nombor lotto. Gambar profesor ini, Larry Blair yang menulis Lotto Black Book, menunjukkan kepadanya dengan tekun mengusahakan penyelesaian buku hitamnya, dan pelbagai komputer yang diperlukan untuk menyelesaikannya. Akhirnya dia berjaya, dan dia telah memenangi anugerah loteri sekurang-kurangnya lima kali – benar-benar bukti bahawa dia memang mempunyai rahsia untuk menang.

Walaupun dia telah menikmati kemenangannya, awan hitam menyelubungi kegembiraan, ketika penculik yang sangat menginginkan rahsia kejayaan loteri, menembaknya di kaki. Kenyataan bahawa kejadian yang sangat negatif ini berlaku kepadanya adalah mengapa dia ingin berkongsi pengetahuannya dengan orang lain. Dia berharap dengan berkongsi, dia akan menggagalkan pemikiran penculikan lebih lanjut untuk memaksanya memberikan rahsia yang sebelumnya sangat dijaga!

Dia juga menyedari bahawa perkongsian rahsia itu pasti tidak akan menghentikan kemenangannya sendiri, jika dia mendapati bahawa dia menginginkan wang tambahan. Akhirnya ketika dia ditahan melawan kehendaknya, dia memberitahu Tuhan bahawa dia akan menyebarkan rahsia itu sehingga orang lain dapat menghasilkan wang dari Lotto, jika Tuhan memberinya kebebasan dari mereka. Dia melarikan diri, dan walaupun prosesnya membawanya bertahun-tahun berharga untuk mengembangkan dan menyempurnakan Lotto Black Book, dia tetap berjanji untuk menceritakan kejayaannya yang menakjubkan.

Berjudi juga menarik minat Gallileo, seorang yang sangat terpelajar yang hidup pada abad ke-17,, dan undang-undang kebarangkalian pertama kali diperkenalkan olehnya. Sejak itu, banyak yang lain menghiasi teorinya. Namun, masih hingga kini kebanyakan saintis akan memberitahu anda bahawa kebarangkalian belum dijelaskan secara menyeluruh. Apa yang diciptakan oleh Larry Blair dengan bukunya adalah langkah seterusnya untuk menjelaskan undang-undang kebarangkalian.

Strategi menang adalah berdasarkan perkembangan analisis nombor yang pernah memenangi loteri sebelumnya. Nombor-nombor tersebut kemudian diterapkan pada formula Larry Blair, sehingga memungkinkan anda untuk meramalkan set nombor berikut dengan tepat untuk memenangi loteri. Hebat, ya, tetapi berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *